Boligen

 

Om boligen

Boligens størrelse er 54 m2. Boligen består af et værelse med tilhørende eget badeværelse samt en lille entre. Der er en plejeseng i alle boliger, som er regulerbar i højden og med elevation.

 

Husleje, boligindskud, el, vand og varme skal betales svarende til en almindelig boligforening, da boligerne drives som en sådan og er opført efter lov om ældreboliger. Kommunens boligkontor orienterer om og samarbejder med den kommende beboer og dennes pårørende om indskud og husleje. Boligstøtte kan søges efter gældende regler. El, vand og varme betales efter eget forbrug samt det forbrug, der er fælles i boligenheden dvs. i det hus, hvor beboeren bor.


TV og telefon: Beboeren og/eller dennes familie skal selv sørge for tilslutning af TV og evt. telefon. TV tilslutningen i Birkelund er You See


Teknisk personale: Er ansvarlig for, at boligen er synet og klar til indflytning. Datoen gives til den administrative medarbejder på plejehjemmet og plejehjemmets driftsleder. Den administrative medarbejder formidler dato for indflytning videre til den ny beboer.

Sidst opdateret 26.02.2018

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Plejehjem Aabenraa